0316-729240 info@aessence.nl

Dienstenoverzicht

Modulair

Schaalbaar en overzichtelijk

Wij leveren zowel modules met IT-diensten als een volledige, schaalbare IT-afdeling on-demand, afhankelijk van uw specifieke bedrijfsbehoeften. De individuele IT-dienstmodules zijn opgenomen in de Managed Services, bedoeld voor bedrijven die gedeelten van hun ICT-omgeving en de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren ervan willen outsourcen.

De schaalbare IT-afdeling on-demand is vervat in het Aessence product ‘Fractional IT’.

Managed Services

Managed Services is een term die in de IT gebruikt wordt om aan te geven dat niet alleen de functionaliteit van deze dienst geleverd wordt, maar dat ook het complete beheer en de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van dit onderdeel in de dienst is inbegrepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ICT bedrijf Duiven

All-in-one Backup & Disaster Recovery

Disaster Recovery oplossingen zijn tegenwoordig al lang niet meer voorbehouden aan grote multinationals. Ook voor middelgrote en kleinere bedrijven zijn er goede en betaalbare mogelijkheden om in geval van nood de hele IT-omgeving met een paar handelingen door te laten draaien in (een andere) cloud. Dat scheelt ontevreden klanten, gezichtsverlies, niet gehaalde SLA’s en salariskosten die gewoon doorgaan terwijl werknemers niet aan de slag kunnen, om nog maar te zwijgen van de kosten van productieverlies.

Meer weten? Wij kijken samen met u naar hoe u uw bedrijfscontinuïteit naar een hoger niveau kunt tillen en hoe u kunt berekenen of de kosten ook tegen de baten opwegen.

 

 

ICT bedrijf Duiven

Fractional IT

Het is ook mogelijk om een volledige IT-afdeling ‘as-a-Service’ af te nemen. Deze dienst noemen we Fractional IT.
U betaalt dan een vast maandbedrag tegen een gereduceerd tarief voor de beschikking over een volledig IT-team, waarbij u een van tevoren vastgesteld aantal uren per maand afneemt, naar gelang uw behoefte. Naarmate uw behoefte verandert, kunt u meer of minder uren per maand afnemen.