0316-729240 info@aessence.nl

Dienstenoverzicht

Modulair

Schaalbaar en overzichtelijk

Wij leveren zowel modules met IT-diensten als een volledige, schaalbare IT-afdeling on-demand, afhankelijk van uw specifieke bedrijfsbehoeften. De individuele IT-dienstmodules zijn opgenomen in de Managed Services, bedoeld voor bedrijven die gedeelten van hun ICT-omgeving en de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren ervan willen outsourcen.

De schaalbare IT-afdeling on-demand is vervat in het Aessence product ‘Fractional IT’.

Managed Services

Managed Services is een term die in de IT gebruikt wordt om aan te geven dat niet alleen de functionaliteit van deze dienst geleverd wordt, maar dat ook het complete beheer en de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van dit onderdeel in de dienst is inbegrepen.

 

 

 

Fractional IT

Het is ook mogelijk om een volledige IT-afdeling ‘as-a-Service’ af te nemen. Deze dienst noemen we Fractional IT.
U betaalt dan een vast maandbedrag tegen een gereduceerd tarief voor de beschikking over een volledig IT-team, waarbij u een van tevoren vastgesteld aantal uren per maand afneemt, naar gelang uw behoefte. Naarmate uw behoefte verandert, kunt u meer of minder uren per maand afnemen.

Modern

Datacenter

IT-beheer is een erg breed begrip. Wij onderhouden IT-omgevingen voor klanten zonder servers tot bedrijven met een (door ons ontworpen en groeiend) serverpark van meer dan 50 servers die in ons datacenter in Amsterdam zijn gehuisvest.

Als u uw IT-omgeving naar een goed beveiligde externe locatie wilt verhuizen, dan zijn wij u graag van dienst. U kunt al bij ons terecht voor één rack unit.